Diepstratenlan#43

Wat gaat de vetste lanparty game worden van 2018? Far Cry 5, Assasins’s Creed: Origins, Dragon Ball FighterZ? Of gaan we gewoon lekker verder met PUBG, Fortnite, TF2, NFS, Battlefield, Of guards and thieves of toch GTA V? We gaan het merken op Diepstratenlan editie 43!

Een weekend lang gamen
Zoals je van ons gewend bent is elke lanparty weer een weekend zoals vanouds, met veel gamen, glasvezel, een beetje eten, en weinig slapen. Daar veranderen we niets aan. Voor maar € 25,- doe je het hele weekend mee, inclusief eten, drinken, onderdak en veel fun. Kijk op de website voor meer informatie over de faciliteiten.

Weer welkom op Hoeve Bouwlust
Alle gamers zijn welkom op vrijdag vanaf 16.00. De lanparty duurt tot zondag 16.00. We denken zo’n 40 deelnemers kwijt te kunnen, daarna wordt het stapelen. Nodig gerust andere gamers uit voor de lanparty. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Kijk op de website voor meer informatie over de locatie. Daarnaast biedt Hoeve Bouwlust ook andere faciliteiten waar we gebruik van kunnen maken zoals de Escaperoombus (tegen betaling) en een PokeStop (mochten er nog mensen zijn die dit spelen).

Inschrijven en betalen
Net als bij de vorige edities, is je inschrijving pas compleet als je ook betaald hebt. Na de initiële inschrijving krijg je uitleg over het voltooien van de inschrijving. Dat werkt voor ons, maar ook voor jou het makkelijkst. Je bent zeker van je plek, wij zijn zeker van je deelname en op de lanparty zelf hoeven we je niet meer van het gamen af te houden om je inschrijfgeld te innen.

We hopen dat je weer van de partij bent en zien je inschrijving graag tegemoet! En dan tot het weekend van 6 april!

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.