Diepstratenlan#45 een succes

Donateurs en deelnemers bedankt! Jullie hebben Diepstratenlan#45 tot een succes gemaakt. Al was er aanvankelijk nog wat onzekerheid over een nieuw plek bij Bouwlust, met z’n allen hebben we er een leuk weekend van gemaakt, knus in de tenten – ook al troffen we het slecht met een koud weekend. Gelukkig leverden 40 PC’s en de bijbehorende 40 gamers wat warmte terug en bleef dat een beetje hangen, zodat we er het meest van de tijd warmpjes bij konden zitten voor een mooi weekend lang gamen!

Een nieuwe switch moest er aan te pas komen om jullie in de gelegenheid te brengen om het internet leeg te trekken en dat werd met toegewijd enthousiasme gedaan. Er werd 1,5 TB binnen geharkt via het Internet, daarnaast is er nog 2 TB gedownload via de lokale game cache. Met de kou vlogen ook de calorie├źn er doorheen en werd er flink gegeten van de verse macaroni van Kees sr. en de patat van onze superhost Hoeve Bouwlust. Alles ging op, een compliment voor de catering.

Wij kijken weer uit naar de volgende editie, maar kunnen nog even nagenieten van deze keer met een timelapse van de opbouw en de foto’s op Google Photos! Tot de volgende keer!

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.