Diepstratenlan#45

Nieuw jaar, nieuwe kansen om te winnen! 2019 gaat ons een hoop brengen, inclusief een nieuwe Diepstratenlan op 12,13 en 14 april.  Zoals je van ons gewend bent is elke lanparty weer een weekend zoals vanouds, met veel gamen, glasvezel (600 Mbit), een beetje eten, en weinig slapen. Daar veranderen we niets aan.

Wat wel gaat veranderen voor de komende lanparty is het inschrijfgeld. Sinds de invoering van de Euro is hier geen wijziging in geweest, echter door de stijgende kosten zijn we genoodzaakt om de prijs aan te passen. Lees hier meer over deze aanpassing. Voor € 30,- doe je het hele weekend mee, inclusief eten, drinken, onderdak en veel fun. Kijk op de website voor meer informatie over de faciliteiten.

Weer welkom op Hoeve Bouwlust
Een andere verandering die gaat plaatsvinden is een interne verhuzing op het erf van Hoeve Bouwlust, aangezien onze favoriete katten extra onderdak nodig hebben. Alle gamers zijn welkom op vrijdag vanaf 16.00. De lanparty duurt tot zondag 16.00. We denken zo’n 45 deelnemers kwijt te kunnen, daarna wordt het stapelen. Kijk op de website voor meer informatie over de locatie. Daarnaast biedt Hoeve Bouwlust ook andere faciliteiten waar we gebruik van kunnen maken zoals de Escaperoombus (tegen betaling) en een PokeStop (mochten er nog mensen zijn die dit spelen).

Inschrijven en betalen
Net als bij de vorige edities, is je inschrijving pas compleet als je ook betaald hebt. Na de initiële inschrijving krijg je uitleg over het voltooien van de inschrijving. Dat werkt voor ons, maar ook voor jou het makkelijkst. Je bent zeker van je plek, wij zijn zeker van je deelname en op de lanparty zelf hoeven we je niet meer van het gamen af te houden om je inschrijfgeld te innen.

We hopen dat je weer van de partij bent en zien je inschrijving graag tegemoet! En dan tot het weekend van 21 april!

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.