Algemeen

Locatie

De DiepstratenLan wordt gehouden op Boerderij Bouwlust (Oostgaag 31, 3155 CE Maasland). Alle gamers zijn welkom op vrijdag vanaf 15.00 en het evenement duurt tot zaterdag 00:00.

Let op! We verplaatsen van de trekkerschuur naar een zaal in het hoofdgebouw. Voordeel van deze zaal is dat we geen tenten op hoeven te zetten, alle tafels en stoelen er al staan en we deze niet hoeven te verwarmen. Nadelen zijn dat we deze zaal moeten we huren, het een kleinere ruimte is en de zaal tegen vakantiehuisjes aanzit die verhuurd worden aan andere gasten. Daarom gaat de prijs iets omhoog, gaat het deelnemersaantal omlaag en moet het om 00:00 stil zijn. Niet zachtjes door gamen na 00:00, maar de stroom gaat letterlijk uit. Ga lekker je bed in en kom op zaterdagochtend weer terug om fris en fruitig verder te gamen.

Bekijk route
Vul je adres in:

Gamers

We denken ongeveer 25 deelnemers kwijt te kunnen, daarna wordt het stapelen. Toegang werkt op basis van een invite systeem, zodat onze trouwe bezoekers altijd een plekje hebben.

Respect

We verwachten dat de gamers elkaar, elkaars spullen en elkaars mening, respecteren zodat we er samen er leuk weekend van kunnen maken. Mochten we merken dat er mensen zijn die zich niet aan normale fatsoensnormen houden, dan worden deze acuut van de Lanparty verwijderd zonder restitutie van betaling. Op zich is het heel simpel om je er aan te houden, dus we voorzien geen problemen.

Daarnaast vragen we, ook in het kader van respect, de deelnemers ook om hun speakers thuis te laten. Om geluidsoverlast te voorkomen vragen we iedereen om gebruik te maken van een headset.

Verantwoordelijkheden

Op de DiepstratenLan staan waardevolle spullen van de deelnemers, daarnaast zijn er eigendommen van Boerderij Bouwlust en de DiepstratenLan zelf. Als organisatie proberen wij alles in goede banen te leiden en het weekend voor iedereen leuk te maken. Daarbij nemen wij natuurlijk onze verantwoordelijkheden. We houden zo veel mogelijk in de gaten  wat er allemaal gebeurt en of alles op zijn plek blijft, echter geldt wel dat alle spullen die je meeneemt onder je eigen verantwoordelijkheid staan.

Wij willen je zo veel mogelijk helpen bij het voorkomen van schade en diefstal maar nemen in geen geval de eindverantwoordelijkheid. Daarom is het slim te overwegen wat je wel en niet meeneemt naar de DiepstratenLan.