Entree

De entree voor de Lanparty is € 25 p.p. voor het hele weekend. Dit bedrag dient vooraf betaald te worden. Bekijk onze betaalmethodes.

Voor dit geld ben je alle dagen onder de pannen, wordt de locatie, de huur van de tafels en stoelen betaald en krijg je genoeg te eten en te drinken. ’s Ochtends en ’s middags is er brood en beleg voor de hongerigen die het niet trekken met alleen koffie en energydrank. ’s Avonds is er warm eten. Er is een avond patat en een avond macaroni bereid door een chef-kok.

Ook als je niet het hele weekend aanwezig bent, brengen we het entreebedrag in rekening brengen vanwege de vaste kosten die we hebben. Het entreebedrag is bepaald op basis van deze vaste kosten. Ons doel is telkens om met dit geld een zo leuk mogelijke Lanparty te organiseren. Als we wat overhouden investeren we dat in de volgende Lanparties door de aankoop van nieuwe hardware (zoals de switches, netwerkkabels, 4G dongels, springkussens etc.).

Bezoekers

Zin om te komen kijken? Kom gerust! We zijn van vrijdagmiddag tot zondagmiddag bezig en het maakt eigenlijk niet uit wanneer je komt. Er zal altijd wel iemand wakker zijn, want het is een 24 uurs doorlopend evenement. Het is altijd leuk om de games en gamers te komen bekijken. Het wordt gedoogd als je een paar uurtjes je laptop aan wilt sluiten. Dat kan alleen als er plek over is.