Entree

De entree voor de Lanparty is € 35 p.p. voor het hele weekend. Dit bedrag dient vooraf betaald te worden. Bekijk onze betaalmethodes.

Voor dit geld ben je alle dagen onder de pannen, wordt de locatie en het netwerk betaald en krijg je genoeg te eten en te drinken. ’s Ochtends en ’s middags is er brood en beleg voor de hongerigen die het niet trekken met alleen koffie en energydrank. ’s Avonds is er warm eten. Er is een avond patat en een avond macaroni bereid door een chef-kok.

Ook als je niet alle dagen aanwezig bent, brengen we het entreebedrag in rekening vanwege de vaste kosten die we hebben.

Donaties

De Diepstratenlan heeft geen winstoogmerk. Zelfs de organisatie bestaat uit betalende deelnemers. Als er na een lanparty geld overblijft zie je dat vroeg of laat terug. Zo hebben we belangrijke investeringen gedaan in nieuwe hardware (zoals switches of de Steam cache server) en voorzieningen. Wie al wat jaren meedoet zal zich ook kunnen herinneren dat we jullie met enige regelmaat hebben kunnen trakteren op een leuke verrassing, zoals de lanparty-mok, het event met de springkussen-boxring en t-shirts.

Zulke uitgaven zijn de laatste jaren steeds moeilijker geworden, door stijgende kosten voor het eten en drinken en onmisbare voorzieningen op de locatie, zoals het retesnelle internet. Om uit de rode cijfers te blijven hebben we elke euro omgedraaid en waar mogelijk bezuinigd. Daarbij wordt een donatie zeer gewaardeerd en van harte beloond.

Bezoekers

Zin om te komen kijken? Kom gerust! We zijn van vrijdagmiddag tot zaterdagavond bezig en het maakt eigenlijk niet uit wanneer je komt. Het is altijd leuk om de games en gamers te komen bekijken. Het wordt gedoogd als je een paar uurtjes je laptop aan wilt sluiten. Dat kan alleen als er plek over is.