Faciliteiten

Eten en drinken

In de ochtend en ’s middags staat er brood en beleg klaar en ’s avonds is er voor iedereen warm eten. Neem je eigen bier, chips, cola en andere versnapering mee. Er is een koelkast aanwezig op de locatie evenals de mogelijk om koffie, tosti’s en dergelijk te kopen. We willen geen overmatig alcohol gebruik, let dus op jezelf en elkaar, dit voorkomt overlast.

Slaapplek

Er zijn 2 opties:

  1. Zet je camper, caravan of tent op op het kampeerveld (Camper of caravan graag vooraf doorgeven)
  2. Leg je matje/luchtbed in de hooiberg. Kan fris zijn, zorg dus voor warme slaapspullen!

De ruimte is beperkt, neem dus geen tweepersoons luchtbed mee alsjeblieft. Het is wel bedoeling dat het stil is en blijft in het slaap vertrek, neem een zaklamp mee zodat het grote licht niet aan hoeft en maak je bed op voor het donker wordt.

Sanitair

Het is ook mogelijk om een frisse douche te nemen. Verwacht alleen geen 5 sterren douche. Er zijn voldoende toiletten aanwezig en plek om je gezicht / handen te wassen, tanden te poetsen etc.

Netwerk

Voor de technische mensen onder ons: Het netwerk bestaat uit een vier-tal 1Gbit Cisco switches en een 1Gbit Cisco backbone waar ook de servers op aangesloten zijn. De servers draaien in een private cloud omgeving (IAAS). Voor iedereen is er een UTP-kabel aanwezig. Om het internet snel te houden wordt er gebruik gemaakt van speciale QoS gateway software.

Internet

We kunnen gebruik maken van een 1000/1000 glasvezelverbinding.

Problemen

Problemen met de computer, software of games? De organisatie staat klaar om je waar mogelijk te helpen. Er zijn genoeg technische mensen op de lanparty om je een helpende hand te bieden.