Faciliteiten

Eten en drinken

Er is frisdrank en wat te knabbelen aanwezig dat vrij te gebruiken is voor iedereen. In de ochtend staat er brood en beleg klaar en ’s avonds is er voor iedereen warm eten. Alcohol is voor je eigen rekening, maar markeer wel je goed je biervoorraad zodat je weet wat van jou is. We willen geen overmatig alcohol gebruik, let dus op jezelf en elkaar, dit voorkomt overlast.

Slaapplek

Er is een aparte slaapruimte. De ruimte is beperkt, neem dus geen tweepersoons luchtbed mee alsjeblieft. Indien nodig, kun je hier even de luiken toe doen. Het is wel bedoeling dat het stil is en blijft in het slaap vertrek, neem een zaklamp mee zodat het grote licht niet aan hoeft en maak je bed op voor het donker wordt.

Sanitair

Het is ook mogelijk om een frisse douche te nemen. Verwacht alleen geen 5 sterren douche. Er zijn voldoende toiletten aanwezig en plek om je gezicht / handen te wassen, tanden te poetsen etc.

Netwerk

Voor de technische mensen onder ons: Het netwerk bestaat uit een vier-tal 1Gbit Cisco switches en een 1Gbit Cisco backbone waar ook de servers op aangesloten zijn. De servers draaien in een private cloud omgeving (IAAS). Voor iedereen is er een UTP-kabel aanwezig. Om het internet snel te houden wordt er gebruik gemaakt van speciale QoS gateway software.

Internet

We kunnen gebruik maken van een 1000/1000 glasvezelverbinding.

Problemen

Problemen met de computer, software of games? De organisatie staat klaar om je waar mogelijk te helpen. Er zijn genoeg technische mensen op de lanparty om je een helpende hand te bieden.